Beste musikkfestivaler for å bli bedre kjent med deg selv i 2020

Beste musikkfestivaler for å bli bedre kjent med deg selv i 2020

Det er mange gode musikkfestivaler du kan glede deg til neste år (2020). Dersom du ønsker å delta på en av disse eller kanskje flere av dem kan det være lurt å planlegge dette allerede nå. Det er viktig å ha nok penger og tid til å kunne dra, og du må også passe på at ikke festivalbilletter, flybilletter, og overnattingsmulighetene blir fullbooket. I dette innlegget skal jeg se nærmere på noen av de store musikkfestivalene som du kan glede deg til i 2020, og som kan hjelpe deg med å bli bedre kjent med deg selv. I tillegg til en fantastisk musikalsk opplevelse vil også disse festivalene gi deg en unnskyldning til å besøke andre land og kulturer. Jeg anbefaler definitivt å sette av litt tid til å besøke andre severdigheter og arrangementer mens du er i utlandet.

Jai Thep-Festival, Thailand

Chiang Mai

Pakk sekken din for 3 dager med DJ-er, workshops og live-band i Chiang Mai, Thailand. Musikere og festivalentusiaster fra hele verden vil samles i Nord-Thailand for Jai Theps 5. årlige musikkfestival med en kunstnerisk vri. I tillegg til band og DJ-er som dekker alle sjangere fra Indie til Thai Molam – tilbyr Jai Thep også workshops for å hjelpe deg med å nå et dypere nivå i ditt eget sinn. Den oppslukende festivalen inkluderer interaktive 3D-installasjoner og steder å skape kunst eller samarbeide med andre amatører eller profesjonelle artister. Festivalen finner sted fra 31. januar til 2. februar 2020 og det kan være lurt å bestille billetter allerede nå. En billett koster vanligvis omtrent 500 kr.

Balispirit Festival, Bali

BaliSpirit Festivalen er den ultimate musikk og yoga festivalen. Du vil gjennomgå en uke med transformasjon gjennom omstillingen av ditt harmoniske selv og helbredende praksis for å få deg til å føle deg som den beste og mest energiske versjonen av deg selv… med musikk som medisin. Du vil bli invitert til å avstå fra ditt digitale alter-ego og gjøre nye bekjentskaper, omfavne nye ideer, koble deg sammen med naturen og gjenopprette din indre balanse. Gjennom meditasjon, bevegelse og musikk vil du oppleve å strekke sinnet og sjelen din, og utvide visdommen din for å møte utfordringene og overraskelsene verden har for deg.

Du kan stikke innom den livlige scenen på dagtid med et overveldende utvalg av musikk- og danseforestillinger; alternativt kan du bestille en privat økt med en utøver innen alternativ medisin, personlig vekst eller åndelig velvære i en av de helbredende hyttene; eller prøv litt morgen-yoga. Prisen på denne festivalen starter på omtrent 300 kr dersom du bare vil delta en av dagene, dersom du foretrekker å være med på hele festivalen som strekker seg over 8 dager koster det omtrent 1 400 kr. Festivalen varer fra 24 til 31 mars i 2020.

Musikk kan ofte være et kraftig hjelpemiddel for å lære mer om seg selv og forbedre den mentale helsen sin. Det finnes festivaler som fokuserer ekstra på dette, og jeg vil virkelig anbefale å besøke en av disse.