Beste musikkfestivaler for å bli bedre kjent med deg selv i 2020

Beste musikkfestivaler for å bli bedre kjent med deg selv i 2020

Det er mange gode musikkfestivaler du kan glede deg til neste år (2020). Dersom du ønsker å delta på en av disse eller kanskje flere av dem kan det være lurt å planlegge dette allerede nå. Det er viktig å ha nok penger og tid til å kunne dra, og du må også passe på at ikke festivalbilletter, flybilletter, og overnattingsmulighetene blir fullbooket. I dette innlegget skal jeg se nærmere på noen av de store musikkfestivalene som du kan glede deg til i 2020, og som kan hjelpe deg med å bli bedre kjent med deg selv. I tillegg til en fantastisk musikalsk opplevelse vil også disse festivalene gi deg en unnskyldning til å besøke andre land og kulturer. Jeg anbefaler definitivt å sette av litt tid til å besøke andre severdigheter og arrangementer mens du er i utlandet.

Jai Thep-Festival, Thailand

Pakk sekken din for 3 dager med DJ-er, workshops og live-band i Chiang Mai, Thailand. Musikere og festivalentusiaster fra hele verden vil samles i Nord-Thailand for Jai Theps 5. årlige musikkfestival med en kunstnerisk vri. I tillegg til band og DJ-er som dekker alle sjangere fra Indie til Thai Molam – tilbyr Jai Thep også workshops for å hjelpe deg med å nå et dypere nivå i ditt eget sinn. Den oppslukende festivalen inkluderer interaktive 3D-installasjoner og steder å skape kunst eller samarbeide med andre amatører eller profesjonelle artister. Festivalen finner sted fra 31. januar til 2. februar 2020 og det kan være lurt å bestille billetter allerede nå. En billett koster vanligvis omtrent 500 kr.

Jai Thep-Festival, Thailand
Jai Thep-Festival, Thailand

Balispirit Festival, Bali

BaliSpirit Festivalen er den ultimate musikk og yoga festivalen. Du vil gjennomgå en uke med transformasjon gjennom omstillingen av ditt harmoniske selv og helbredende praksis for å få deg til å føle deg som den beste og mest energiske versjonen av deg selv… med musikk som medisin. Du vil bli invitert til å avstå fra ditt digitale alter-ego og gjøre nye bekjentskaper, omfavne nye ideer, koble deg sammen med naturen og gjenopprette din indre balanse. Gjennom meditasjon, bevegelse og musikk vil du oppleve å strekke sinnet og sjelen din, og utvide visdommen din for å møte utfordringene og overraskelsene verden har for deg.

Du kan stikke innom den livlige scenen på dagtid med et overveldende utvalg av musikk- og danseforestillinger; alternativt kan du bestille en privat økt med en utøver innen alternativ medisin, personlig vekst eller åndelig velvære i en av de helbredende hyttene; eller prøv litt morgen-yoga. Prisen på denne festivalen starter på omtrent 300 kr dersom du bare vil delta en av dagene, dersom du foretrekker å være med på hele festivalen som strekker seg over 8 dager koster det omtrent 1 400 kr. Festivalen varer fra 24 til 31 mars i 2020.

Musikk kan ofte være et kraftig hjelpemiddel for å lære mer om seg selv og forbedre den mentale helsen sin. Det finnes festivaler som fokuserer ekstra på dette, og jeg vil virkelig anbefale å besøke en av disse.

©