Musikkfestivaler som er verdt å besøke i Oslo

Musikkfestivaler som er verdt å besøke i Oslo

Oslo er lett en av de mest fascinerende og vakreste musikkdsestinasjonene i hele verden! Hundretusener av mennesker flyr inn til Oslo hvert år fordi det er tonnevis av fantastiske steder å utforske i Oslo-regionen, samt fantastiske musikkfestivaler som bør skjekkes ut! I dette innlegget kommer jeg til å nevne noen av de beste musikkfestivalene i Oslo, disse festivalene holdes en gang i året og alltid om sommeren.

Øya festivalen

Denne festivalen er en av de største og beste i landet, og bringer sammen over 60 000 deltakere som ønsker å nyte en imponerende rekke av artister som dekker et bredt spekter av sjangere. En av tingene som gjør Øya Festivalen til en av norges største er at den passer for alle aldere. Med beliggenhet i Oslos nydelige Toyenparken vil du elske å tilbringe noen dager for å utforske alle scenene, matbodene og møte reisende fra hele landet, faktisk hele verden.

Peer Gynt festivalen

Dette feires som en av Norges ledende kulturelle festivaler, og vil definitivt være noe verdt å legge til på listen. Selv om det kanskje ikke nødvendigvis er en tradisjonel musikkfestival, er det tonnevis av fantastiske hendelser å sjekke ut i løpet av det ni-dagers lange arrangement. Det hele fører til teatralsk produksjon av Peer Gynt. Her er det mye å velge mellom.

Piknik i parken

Hovedmålet med Pikniki i parken er ganske enkelt å nyte god musikk i en tilbakelent atmosfære. De oppmuntrer gjestene til å ta med seg noen venner, ta med egen mat og lytte til kvalitets melodier i et av Oslos vakreste områder! Dette er virkelig en av mine favoritter og anbefales på det sterkeste!

Oscarsborg Operaen

Er det noen opera elskere som leser dette? Vel, da har jeg den perfekte begivenhet for deg! Jeg er ikke personlig en stor fan av Opera, men jeg ville aldri si nei takk til å til musikk i en norsk festning! Dette er anbefalt for alle, men spesielt opera elskere.

Oslo World

Mens noen vil kalle det en musikkfestival, er Oslo World faktisk heller dusinvis av arrangementer, seminarer og konserter over hele byen. I løpet av dagen kan du velge en av de mange gratis tingene å gjøre i Oslo, og hver natt avgjøre hvilken begivenhet du finner mest tiltalende! Det er en av de beste tidene å besøke Oslo-regionen på, du kan utforske ulike deler av byen, samt oppleve en av byene beste live-musikk konferanser. Dette er det arrangementet på listen som holdest senest på året, Oslo World starter vanligvis i slutten av oktober og varer litt inn i november. Dersom du leser dette og ser at de andre festivlene ikke kommer igjen før neste år kan det hende at du fortsatt har muligheten til å skaffe deg billetter til denne festivalen på den offesielle nettsiden til Oslo World.

Konklusjon

Hvilke av disse festivalene er du mest interessert i? Jeg vet det er et tøft spørsmål, fordi alle er så fantastiske! Enten du planlegger en liten reise for å utforske Oslo, eller du allerede bor der, bør du definitivt holde disse hendelsene i bakhodet for fremtiden!

©